Education and consultancy for the rural entrepreneurs

The National Foundation for Young Managers would like to invite the present and future entrepreneurs from the rural area of the Bucharest-Ilfov Region to attend the Regional Conference for promoting management culture, which shall talke place on March 15th, 2012 in the Ilfov County Center for promoting and preserving traditional culture, Voluntari City, 94-98 Afumati Road.

Selectia participantilor se va realiza pe baza înscrierii pe site-ul www.ruralantreprenor.ro. Detalii

Întreprinzatorii care vor participa în proiectul RURAL-Antreprenor vor beneficia de educatie si consultanta pentru dezvoltarea afacerilor si pot deveni un motor si un exemplu de dezvoltare în judetele lor.

Proiectul strategic "RURAL-Antreprenor" este implementat de Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri - FNTM (www.fntm.ro), în calitate de lider al consortiului, în parteneriat cu organizatiile S.C. SIVECO România SA (www.siveco.ro), PROJOB GmbH din Germania (www.projob-weiden.de), Formastur SA din Spania (www.formastur.es) si Asociatia Euro < 26 (www.euro26.ro).
RURAL-Antreprenor este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, "Investeste în oameni!", avand Contractul de finantare POSDRU/83/5.2/S/59596.

Proiectul are ca obiectiv general dezvoltarea culturii antreprenoriale si cresterea expertizei în vederea îmbunatatirii abilitatilor, cunostintelor si comportamentului managerial pentru actuali si viitori întreprinzatori, în special tineri, din mediul rural, din 23 de judete ale tarii.