Conferinta 'Dezvolta-ti businessul'

Human Capital Solutions SRL, în calitate de solicitant, si Camera de Comert si Industrie Brasov, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti-Ilfov, Camera de Comert si Industrie a Judetului Iasi si partenerul transnational Speedy Academy, în calitate de parteneri, au organizat conferinta "Dezvolta-ti businessul", desfasurata în cadrul proiectului POSDRU "Îmbunatatirea calitatii managementului si a capacitatii interne a întreprinderilor prin intermediul antreprenoriatului".

Evenimentul si-a propus informarea managerilor de IMM si antreprenorilor din Regiunea Bucuresti-Ilfov cu privire la bunele practici în conducerea unei afaceri.

În prima parte a conferintei, s-a pus accentul pe accesul la fondurile europene. În acest contect, dna Gina Paun, Sef Departament Planificare, Programare, Monitorizare si Portofoliu Proiecte din cadrul ADRBI, a prezentat axele pe care pot aplica IMM-urile, provocarile fiecareia si etapele ce trebuie parcurse pentru a dezvolta o afacere prin fonduri europene (de la planul de afaceri pâna la implementarea corecta).


În cea de-a doua parte, conferinta a avut ca obiectiv prezentarea unor afaceri antreprenoriale de succes, în timp ce ultima parte a fost rezervata prezentarii proiectului MANTREP.

Banner -conferinta -dezvolta -ti -businessul