Lansarea proiectului 'Imbunatatirea calitatii managementului si a capacitatii interne a intreprinderilor prin intermediul antreprenoriatului'

FONDUL SOCIAL EUROPEAN Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013 Axa prioritara nr. 3 Domeniul major de interventie 3.1 Contract nr.: POSDRU/92/3.1/S/60024 "Proiect cofinan?at din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013" - Investeste în oameni!"

SC Human Capital Solutions SRL, în calitate de solicitant, si Camera de Comert si Industrie Brasov, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti-Ilfov, Camera de Comert si Industrie a Judetului Iasi si partenerul transnational Speedy Academy, în calitate de parteneri, anunta lansarea proiectului "Imbunatatirea calitatii managementului si a capacitatii interne a intreprinderilor prin intermediul antreprenoriatului", demarat in data de 3 ianuarie 2011, avand perioada de implementare de 30 de luni, cu o valoare total? de 4,003,111 lei, din care valoarea asistentei financiare nerambursabile este 3.802.955 lei.

Obiectivul general il constituie cresterea adaptabilitatii IMM-urilor in vederea imbunatatirii performantei si capacitatii interne a acestora prin dezvoltarea resurselor umane de nivel managerial si promovarea culturii antreprenoriale.

Obiective specifice:
• Cresterea constientizarii si crearea unei atitudini pozitive fata de cultura antreprenoriala, prin activitati specifice de promovare si de informare cu privire la dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale, in 3 regiuni de dezvoltare;
• Imbunatatirea competentelor antreprenoriale a 300 intreprinzatori si persoane care ocupa functii de conducere din cadrul microintreprinderilor sau intreprinderilor mici si mijlocii, prin dezvoltarea abilitatilor manageriale si prin consiliere.

Proiectul se adreseaza tuturor intreprinzatorilor sau managerilor, indiferent de etnie, sex, conditie sociala sau economica.

Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie. Stelian Marian Manager de proiect tel: 021 3100415, fax: 021 3100415 stelian.marian@hcsolutions.ro SC Human Capital Solutions SRL